Chybíš nám do party. Lokomotiva ČD Cargo poprvé láká strojvedoucí a posunovače

Šéf ČD Cargo Ivan Bednárik křtí lokomotivu 363 s novým polepem. Pramen: ČD CargoŠéf ČD Cargo Ivan Bednárik křtí lokomotivu 363 s novým polepem. Pramen: ČD Cargo

Společnost ČD Cargo má další lokomotivu v reklamním polepu. Výjimečně přitom nenese reklamu na služby, nýbrž má přilákat do firmy

Společnost ČD Cargo má další lokomotivu v reklamním polepu. Výjimečně přitom nenese reklamu na služby, nýbrž má přilákat do firmy nové zaměstnance, kterých je obecně na trhu práce velký nedostatek.

První stroj s personální inzercí ve flotile ČD Cargo má číslo 363.506; slavnostně byl pokřtěn ve čtvrtek ve stanici Praha-Libeň. „Má přilákat profese, které ČD Cargo nejvíc chybí – strojvedoucí a posunovači,“ informovala firma. Lokomotivu pokřtili šéf firmy Ivan Bednárik a personální ředitel Mojmír Bakalář.

Reklama na lokomotivách ČD Cargo přitom stále není úplně obvyklým zjevem. Firma k ní po dlouhé době sáhla v roce 2017, když polepila jeden z nových vectronů reklamou na své služby, loni zase například připomněla lokomotivou „oděnou“ ve vlajce sto let republiky.

Personální inzerci na na svých vozidlech hojně využívají autobusoví dopravci, kterým celkem chybějí tisíce řidičů.

Šéf ČD Cargo Ivan Bednárik křtí lokomotivu 363 s novým polepem. Pramen: ČD CargoLokomotiva 363 láká nové zaměstnance pro ČD Cargo. 
Pramen: ČD CargoLokomotiva 363 láká nové zaměstnance pro ČD Cargo. 
Pramen: ČD CargoDevátý vectron pro ČD Cargo připomněl sto let republiky.
Pramen: ČD CargoVectron 383.006 ČD Cargo s reklamou na vozové zásilky, foto: Zdopravy.cz/Josef Petrák
Tagy ČD Cargo Top
49 komentářů