Cardiff a Lille. ČSA prodávají speciální lety do netradičních destinací

Airbus A319 ČSA. Foto: Jan SůraAirbus A319 ČSA. Foto: Jan Sůra

České aerolinie dočasně zařadily do své sítě dvě evropská města, kam dosud nikdy nelétaly. Důvodem je snaha zaplnit původně prázdný

České aerolinie dočasně zařadily do své sítě dvě evropská města, kam dosud nikdy nelétaly. Důvodem je snaha zaplnit původně prázdný přelet pro objednanou přepravu skupiny cestujících.

Obě destinace pustily ČSA na prodej na termíny o prvním adventním víkendu. Do velšského hlavního města Cardiffu letí ČSA 30. listopadu, zpět nabízejí let 3. prosince. Do francouzského Lille letí 29. listopadu a vrací se 1. prosince. V obou případech počítají s nasazením Airbusu A319.

Ceny zpátečních letenek začínají na 2830 Kč v případě Cardiffu, 2360 Kč u Lille. V základní ceně je výjimečně i odbavené zavazadlo.

ČSA mají v Cardiffu zakázku na přepravu souboru Velšské národní opery na představení Z mrtvého domu, které představí 2. prosince v Brně v rámci mezinárodního operního a hudebního festivalu Janáček Brno 2018. V případě Lille jde o přepravu zaměstnanců francouzské soukromé společnosti na/z akce v Praze.

Tagy Cardiff České aerolinie Lille
Žádné komentáře