Brussels Airlines obnoví lety do Prahy, zatím čtyřikrát týdně

Airbus A320 společnost Brussels Airlines. Foto: Alan Wilson from Stilton, Peterborough, Cambs, UK [CC BY-SA 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)]=Airbus A320 společnost Brussels Airlines. Foto: Alan Wilson from Stilton, Peterborough, Cambs, UK [CC BY-SA 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)]=

Letecká společnost Brussels Airlines od 15. června obnoví své spojení Prahy s Bruselem. Firma dnes oznámila, že postupně restartuje linky

Letecká společnost Brussels Airlines od 15. června obnoví své spojení Prahy s Bruselem. Firma dnes oznámila, že postupně restartuje linky do 59 destinací v Evropě, Africe a USA, Praha je v první vlně obnovování provozu.

Podle letového řádu bude létat dopravce čtyřikrát týdně v pondělí, středu, pátek a neděli s odletem v 18:45 z Prahy. Na linku nasadí Airbus A319.

Brussels Airlines ve videu současně ukázaly, jak probíhá plánování a výběr sítě linek, které obnoví. Nejprve vyškrtly lety do zemí, kam se zatím nesmí létat, pak kromě historických dat o provozu začaly používat čísla z Google Trend z rozhovorů s prodejci letenek nebo skupinami zákazníků.

Kromě dvou společností, které do Prahy nepřestaly létat (Belavia a Bulgaria Air), obnovily provoz v Praze zatím KLM a České aerolinie a jedním letem Eurowings, v červnu začne létat Lufthansa, Swiss a Air France, od července Finnair.

Tagy BRU Brusel Brussels Airlines letiště praha prg PRG-BRU
1 komentář