ATR jako bizjet. Nový koncept kabin cílí na prémiovou klientelu

ATR-72-600 s jednou z nových prémiových kabin kolekce ATR HighLine. Zdroj: ATRATR-72-600 s jednou z nových prémiových kabin kolekce ATR HighLine. Zdroj: ATR

Provozovatelé mohou podle výrobce těžit z prémiového designu a velikosti kabiny a bezkonkurenční dostupnosti letišť.

U příležitosti veletrhu Aircraft Interiors Expo v Hamburku představil výrobce turbovrtulových letadel ATR svou novou kolekci prémiových kabin ATR HighLine. Kolekce zahrnuje pět hlavních konfigurací, které pokrývají různé potřeby dopravců toužících nabídnout svým cestujícím nadstandardní zážitek z létání.

První z variant, tzv. Multi-Class, nabízí prostorné uspořádání s 50místným interiérem včetně první třídy. Konfigurace Premium-Flex s možností rychlé přeměny standardních dvoumístných sedadel na jednotlivá prémiová sedadla s konceptem X-Space Table je podle výrobce ideální pro butikové a charterové dopravce. Varianta All-Business Class zahrnuje kajuty s kapacitou až 30 pasažérů, které splňují požadavky polosoukromé letecké společnosti.

Interiér Multi-Section je vhodný pro dopravu hlav států a představitelů vlád. Bespoke VIP může být zase přizpůsoben tak, aby odrážel osobní životní styl, potřeby provozovatele nebo destinace vyžadující luxusní zážitek.

ATR poukazuje na fakt, že jeho letadla spalují o 45 % méně paliva a vypouštějí o 45 % méně CO2 než proudové stroje. Provozovatelé mohou podle výrobce těžit z prémiového designu a velikosti kabiny, bezkonkurenční dostupnosti letišť a již zmíněných nízkých emisí na regionálních trasách.

ATR-72-600 s jednou z nových prémiových kabin kolekce ATR HighLine.
Zdroj: ATRATR s prémiovou kabinou Multi-Class z nové kolekce ATR HighLine.
Zdroj: ATRATR s prémiovou kabinou Premium-Flex z nové kolekce ATR HighLine.
Zdroj: ATRATR s prémiovou kabinou All-Business Class z nové kolekce ATR HighLine.
Zdroj: ATRATR s prémiovou kabinou Multi-Section z nové kolekce ATR HighLine.
Zdroj: ATRATR s prémiovou kabinou Bespoke VIP z nové kolekce ATR HighLine.
Zdroj: ATR
Tagy AIX ATR ATR HighLine HighLine
23 komentářů