Arriva ulovila dalšího exmanažera Českých drah. Michal Štěpán bude výkonným ředitelem

Michal Štěpán. Foto: České dráhyMichal Štěpán. Foto: České dráhy

Někdejší šéf osobní dopravy Českých drah Michal Štěpán bude novým výkonným ředitelem společnosti Arriva vlaky. Jeho nástup k 1. červnu

Někdejší šéf osobní dopravy Českých drah Michal Štěpán bude novým výkonným ředitelem společnosti Arriva vlaky. Jeho nástup k 1. červnu dnes oznámila Arriva zaměstnancům, mluvčí společnosti Jan Holub potvrdil. Štěpán přichází z postu ředitele Integrované dopravy Středočeského kraje, kde končí k poslednímu květnu na vlastní žádost.

Post výkonného ředitele v Arriva vlaky dosud neexistoval, jde o nově vytvořenou funkci. „Michal Štěpán má v oblasti dopravy dlouholeté zkušenosti, zejména z Českých drah, kde působil mimo jiné na pozici náměstka generálního ředitele pro osobní dopravu. Úkolem Michala Štěpána bude vedení úseku provozu a údržby společnosti Arriva vlaky,“ řekl Holub.

Železniční divize Arrivy patří v Česku k rychle rostoucím, firma s loňskou změnou jízdního řádu převzala provoz některých rychlíkových linek a osobních vlaků ve Zlínském a Libereckém kraji. Měl by doplnit činnost Jiřího Nálevky, který je současně jednatelem Arriva vlaky i obchodním ředitelem Arrivy v Česku.

Jde o dalšího bývalého manažera Českých drah, který skončil v Arrivě. Kromě Nálevky přešla loni do firmy Luďka Hnulíková, která dříve byla šéfkou osobní dopravy Českých drah.

Tagy Arriva vlaky Michal Štěpán Top
30 komentářů