Arriva spouští nábor, strojvedoucím slibuje 40 tisíc

Vlak Arrivy. Autor: Zdopravy.cz/Jan ŠindelářVlak Arrivy. Autor: Zdopravy.cz/Jan Šindelář

[contact-form][contact-field label=“Jméno“ type=“name“ required=“true“ /][contact-field label=“Emailová adresa“ type=“email“ required=“true“ /][contact-field label=“Webová stránka“ type=“url“ /][contact-field label=“Zpráva“ type=“textarea“ /][/contact-form] Expandující železniční dopravce

[contact-form][contact-field label=“Jméno“ type=“name“ required=“true“ /][contact-field label=“Emailová adresa“ type=“email“ required=“true“ /][contact-field label=“Webová stránka“ type=“url“ /][contact-field label=“Zpráva“ type=“textarea“ /][/contact-form]

Expandující železniční dopravce Arriva vlaky spustí v pondělí náborovou kampaň s názvem „Vyrážíme! Jsme Arriva.“ Pro nové vlakové spoje hledá zhruba 350 zaměstnanců, především na pozice strojvedoucích, stevardů a mechaniků.

„Zájemci na pozici strojvedoucího můžou nastoupit ihned, včetně těch, kteří o této profesi zatím uvažují. Rádi jim se získáním licence strojvedoucího pomůžeme a na to je potřeba trocha času,“ uvedl mluvčí firmy Martin Farář. Strojvedoucím slibuje firma hrubou mzdu 40 tisíc korun včetně diet a příplatků.

V nabídce je také pět týdnů dovolené či příspěvek na penzijní připojištění. „Jak strojvedoucím, tak i stevardům nabídneme další benefity, kam patří možnost zvolit si nástupní místo co nejblíže k domovu, služební telefon a tablet, při nočních směnách příjemné ubytování,“ doplnil Farář.

Náborový leták společnosti Arriva. Pramen: Arriva

Náborový leták společnosti Arriva.
Pramen: Arriva

Arriva bude od prosince zajišťovat provoz motorových rychlíků R21 Praha – Mladá Boleslav – Turnov – Tanvald, R22 Kolín – Mladá Boleslav – Česká Lípa – Nový Bor, R24 Praha – Rakovník a R26 Praha – Příbram – Písek – České Budějovice. Získala rovněž zakázku na regionální provoz ve Zlínském kraji.

Tagy Arriva Top zaměstnanci
163 komentářů