Air France ukázala novou byznys třídu pro dálkové lety, slibuje „udržitelnější“ catering

Nová byznys třída v Air France. Foto: AFNová byznys třída v Air France. Foto: AF

Nové sedačky se objeví v letadlech Boeing 777-300.

Letecká společnost Air France vymění v části své dálkové flotily byznys třídu. Nový typ sedaček umístí do dvanácti letadel Boeing 777-300.

Dopravce je dalším, který nabídne cestujícím v byznys třídě více soukromí než dosud díky posuvné stěny u každého sedadla. Současně u prostředních sedaček umožní pro cestování dvojic naopak soukromí výrazně omezit. Součástí nového interiéru budou nové obrazovky o úhlopříčce 17,3 palců ve vysokém rozlišení 4K. Nové sedačky popisuje dopravce detailněji zde.

Nové sedačky se začnou na letech objevovat od září letošního roku. V Boeingu 777-300 bude v byznys třídě 48 míst, dalších 48 v premium economy a 273 v ekonomické třídě. První se objeví na lince z Paříže do New Yorku. Součástí proměny jsou i nové sedačky v premium economy a ekonomické třídě. Půjde o stejný typ, který už dopravce používá v A350.

Dopravce současně oznámil změnu palubního menu na dálkových letech. Kromě zapojení špičkových kuchařů má být catering „udržitelnější“ než dosud. Všechna jídla u letů z Francie mají být vyrobena ve Francii.

 

Nová byznys třída v Air France. Foto: AFNová byznys třída v Air France. Foto: AFNová byznys třída v Air France. Foto: AFNová byznys třída v Air France. Foto: AFNová byznys třída v Air France. Foto: AFNová byznys třída v Air France. Foto: AFNová byznys třída v Air France. Foto: AFNová byznys třída v Air France. Foto: AFNová byznys třída v Air France. Foto: AF
Tagy air france
9 komentářů