Wizz Air zavádí předplatné na neomezené létání

Letadla letecké společnosti Wizz Air a dalších dopravců na letišti v polských Katovicích. Foto: Katowice Airport / Piotr AdamczykLetadla letecké společnosti Wizz Air a dalších dopravců na letišti v polských Katovicích. Foto: Katowice Airport / Piotr Adamczyk

Po zaplacení ročního předplatného ve výši 15 000 korun vyjde každý jeden let na 250 korun.

Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air přichází jako první v Evropě s předplatným na neomezené létání za pevně stanovenou cenu. Cestujícímu umožní za roční poplatek 599 eur (15 000 korun) nakupovat libovolný počet letenek s tím, že každá půjde zakoupit 72 hodin před odletem daného spoje, přičemž vyjde na dalších 9,99 eur (250 korun).

Pasažéři si budou moci vybírat dostupné lety z celé sítě destinací Wizz Airu. Rezervace letenek v nabídce „All You Can Fly“ odstartují 25. září. Doplňkové služby, jako odbavená zavazadla či výběr sedadel, nejsou zahrnuty v ceně a bude nutné je dokoupit zvlášť.

„Wizz All You Can Fly poskytne stovky spontánních možností cestování za pevnou cenu, což dá cestujícím svobodu v létání kdykoli chtějí, a to bez dalších nákladů. Od dobrodružných cestovatelů po digitální nomády, toto členství usnadní lidem, kteří často létají, cestování, umožní získat nové přátele a objevovat neobjevená místa,“ uvedla členka správní rady Wizz Airu Silvia Mosquera.

Do 15. srpna nabízí Wizz Air členství v All You Can Fly v předprodeji za zvýhodněnou cenu 499 eur (12 500 korun). Podmínky předplatného jsou dostupné na webu společnosti. Předprodej již probíhá, načítání stránek je však zatím velmi pomalé. Maximální počet prodaných členství je omezen na 10 000.

Tagy W6 Wizz Air
44 komentářů