Káva a čaj zdarma v regionálním vlaku. Leo Express testuje občerstvení na Orlickoústecku

Alstom Lint v barvách Leo Expressu v Ústí nad Orlicí. Foto: Jan Sůra / Zdopravy.czAlstom Lint v barvách Leo Expressu v Ústí nad Orlicí. Foto: Jan Sůra / Zdopravy.cz

Pro členy věrnostního programu spustil Leo Expres na podorlických tratích prodej časových jízdenek.

Společnost Leo Express Tenders začala ve svých regionálních vlacích pod Orlickými horami testovat novinku v podobě občerstvení. Cestující si mohou ve vlaku nabídnout kávu a černý čaj zdarma. Testovací provoz prozatím probíhá na jedné jednotce, v případě velkého zájmu rozšíří firma pohoštění i do dalších motoráků, které obsluhují trať Ústí nad Orlicí, Letohrad, Lichkov, Králíky, Mlýnický Dvůr.

„Na Orlicku chceme lidem umožnit novou kulturu cestování. Kromě nízkopodlažních vlaků s klimatizací a wifi si nyní mohou užít také kávu a čaj zdarma do vyčerpání zásob nebo si zapůjčit knihu. Věříme, že se coffee corner osvědčí a následně jej případně nasadíme na všechny vlaky Leo Express na Orlicku,“ uvedl Petr Vrabec, specialista na catering v Leo Expressu.

V motorové jednotce (Alstom Lint) jsou k dispozici dvě velké termosky. Jedna s hotovou kávou a druhá s horkou vodou pro zalití čaje, k dispozici jsou také ubrousky, cukr a míchátka. Káva a horká voda na čaj budou podle LE průběžně doplňovány v konečných stanicích. Přes prázdniny jsou ve vlacích Leo Expressu na Orlickoústecku připraveny také knihy.

Leo Express rovněž spustil na podorlických tratích prodej časových jízdenek na 7, 30, 90 nebo (v limitované edici) 365 dní. Jízdenka je vždy nastavena na konkrétní trasu a období, které si zákazník zvolí.

Časové jízdenky si mohou zakoupit pouze členové věrnostního programu Leo Express Smile Club. Jízdenky je možné stornovat pouze do leo kreditů, a to před nabytím jejich platnosti.

Tagy LEO Express Orlickoústecko
22 komentářů