ZSSK aktualizovala mobilní aplikaci, nově v ní nakoupíte i mezinárodní jízdenky

Lokomotiva Siemens Vectron v barvách ZSSK. Foto: ZSSKLokomotiva Siemens Vectron v barvách ZSSK. Foto: ZSSK

Součástí aktualizace je i nová funkce „Oblíbení cestující“.

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) spustila ostrý provoz nové verze své mobilní aplikace Ideme vlakom. Aktualizace obsahuje několik novinek. Tou hlavní je možnost nákupu mezinárodních jízdních dokladů a rezervací včetně speciálních nabídek Europa Expres do Rakouska, Maďarska, ČR, Polska, Švýcarska a Německa, dále Europa Standard a Europa Regional (MPS) Česká republika. Nechybí ani EURegio Wien Ticket.

Do nové verze přibyla také funkce „Oblíbení cestující“, v rámci které si bude aplikace pamatovat údaje zákazníkem předem uvedených pasažérů. Samozřejmostí u aktualizací je také oprava bugů, tedy softwarových chyb. Aplikace se má nyní rychleji načítat a vyřešen by měl být častý problém s odhlašováním.

Pro správné fungování aplikace s novými funkcemi je třeba mít nainstalovanou její nejaktuálnější verzi. U operačního systému Android jde o verzi 1.4.0, u IOSu od Applu 1.3.0 a v případě zařízení Huawei 1.4.0.

Cestující, kteří si zakoupí lístek na vlak InterCity (IC) prostřednictvím zákaznického konta ZSSK ID na internetových stránkách dopravce nebo v jeho mobilní aplikaci Ideme vlakom, mají k dispozici tzv. supergaranci. Jedná se o možnost vrácení jízdného při zpoždění vlaku v jejich cílové stanici z jakéhokoliv důvodu.

Vzor nákupu mezinárodní jízdenky prostřednictvím aktualizované aplikace ZSSK Ideme vlakom

 

Tagy Ideme vlako jízdenky mezinárodní jízdenky slovensko Železničná spoločnosť Slovensko ZSSK
10 komentářů