Změny ve vedení leteckých opraven JOB AIR Technic, ředitele Stulančáka nahrazuje Czére

Opravárenský hangár JOB AIR Technic na ostravském letišti. Zdroj: JOB AIR TechnicOpravárenský hangár JOB AIR Technic na ostravském letišti. Zdroj: JOB AIR Technic

Na nově vytvořenou pozici výkonného ředitele nastupuje Kaspars Podins.

Ve společnosti JOB AIR Technic (JAT), patřící do skupiny Czechoslovak Group (CSG), došlo ke dvěma personálním změnám. Podle informací deníku Zdopravy.cz nahradil dosavadního generálního ředitele Vladimíra Stulančáka Imrich Czére.

Stulančák zastával vedoucí funkci ostravských leteckých opraven od roku 2019. Nyní přechází v rámci skupiny do divize CSG Defence, kde bude výkonným ředitelem.

Dosavadní šéf JAT Vladimír Stulančák.Zdroj: CSG

Dosavadní šéf JAT Vladimír Stulančák.
Zdroj: CSG

Imrich Czére dosud působil v chorvatské společnosti TŽV Gredelj, která podniká v železničním průmyslu a je členem skupiny Tatravagónka Poprad. Czére má zkušenosti z opravárenského průmyslu, segmentu automotive i elektrotechniky.

Nový šéf JAT Imrich Czére.Zdroj: CSG

Nový šéf JAT Imrich Czére.
Zdroj: CSG

Další změnou v JOB AIR Technic je vytvoření nové pozice výkonného ředitele. Zastávat jí bude Kaspars Podins. V oblasti letectví a provozního řízení pracoval během svého profesního života na různých pozicích v segmentu MRO (oblast provozu a údržby).

Nový výkonný ředitel JAT Kaspars Podins.Zdroj: LinkedIn.com / Kaspars Podins

Nový výkonný ředitel JAT Kaspars Podins.
Zdroj: LinkedIn.com / Kaspars Podins

Ostravskými leteckými opravnami JOB AIR Technic projde ročně údržbou více jak stovka letadel. Ve dvou hangárech mohou letečtí mechanici pracovat v jednu chvíli až na osmi úzkotrupých strojích typu Airbus A320 Family či Boeing 737.

Tagy CSG Czechoslovak Group Imrich Czére Job Air Technic Vladimír Stulančák
4 komentáře