Wizz Air spouští předplatné na létání, pravidelným cestujícím slibuje úsporu na letenkách až 20 %

Letadlo Wizz Airu v Praze. Pramen: Letiště PrahaLetadlo Wizz Airu v Praze. Pramen: Letiště Praha

Službu bude dopravce testovat na vnitrostátních spojích v Itálii a na mezinárodních linkách z a do Polska.

Pravidelní cestující nízkonákladové letecké společnosti Wizz Air mají nyní možnost si zafixovat ceny svých letenek. Aerolinka spouští službu Multipass měsíc po představení produktu. Objednat si ji lze na stránkách Wizz Multipass. Pasažéři mají na výběr osm variant. K dispozici jsou jak nejlevnější tarify jen s malým příručním zavazadlem, tak také dražší se zapsaným zavazadlem a prioritním odbavením. Šestiměsíční předplatné bude dopravce testovat na vnitrostátních spojích v Itálii a na mezinárodních linkách z a do Polska.

Nabídka Wizz Multipass pro Itálii. Zdroj: Wizz Air

Nabídka Wizz Multipass pro Itálii.
Zdroj: Wizz Air

Díky MultiPassu mohou předplatitelé cestovat jednou měsíčně na vybrané trase za pevný měsíční poplatek bez ohledu na sezónnost či dynamickou cenotvorbu. Podle Wizz Airu jim služba na letenkách ušetří až 20 %, a to i na letech do těch nejpopulárnějších letních destinacích.

Nabídka Wizz Multipass pro Polsko. Zdroj: Wizz Air

Nabídka Wizz Multipass pro Polsko.
Zdroj: Wizz Air

Cestující si může rezervovat let, jakmile začne jejich předplatné a svou první cestu podniknout o pět dní později. V předplatném od prvního dne v měsíci budou moci zákazníci létat od šestého dne v měsíci dalších 30 nebo 31 dní v závislosti na měsíci (28/29 dní v případě února). Předplatné se obnoví každý první den v měsíci. Během registrace si cestující mohou vybrat další měsíc jako počáteční měsíc. To znamená, že na jejich kartě bude účtován poplatek první den vybraného měsíce a předplatné se aktivuje při nákupu. Vyplývá to z vyjádření dopravce.

Existuje rovněž možnost zakoupit si Wizz Multipass v polovině měsíce, pokud do konce daného měsíce zbývá více než 5 dní. Zákazníkovi bude okamžitě účtován poplatek a do 5 dnů bude moci nastoupit na vybraný let. V tomto případě však cestující souhlasí s kratším obdobím cestování na první měsíc, plán předplatného se totiž obnoví každý první den v měsíci.

Tagy Itálie Polsko W6 Wizz Air WIZZ MultiPass
8 komentářů