Vlaky ze Straškova do Legolandu načínají třetí sezónu. Jízdenky mizí, jeden spoj je již vyprodán

Zájezdový vlak do Legolandu. Foto: Pavel VaníčekZájezdový vlak do Legolandu. Foto: Pavel Vaníček

Noční vlaky do Legolandu letos doplní spoje do Švýcarska či k Baltu.

Společnost Railtransport-Stift vypraví na začátku června první vlak z letošní sezóny nočních vlaků do Legolandu v Německu. Netradiční spojení ze Straškova letos začíná již třetí sezónu. Dopravce chce letos nabídnout ještě další nové linky.

Letos nabídneme celkem pět spojů do Legolandu, jeden z nich je už vyprodán,“ řekl jednatel firmy Radan Stift. Pod značkou Bohemia Classic Express nabídne dopravce v letošní sezóně pět odjezdů do bavorského Günzburgu, který se nachází u německého Legolandu. První vlak odjede 24. května, další na 6. června je již plný. „Koncem června máme vlak vypravený hlavně pro školy v posledním školním týdnu, kde máme ještě pár volných míst s odjezdem 24. června večer a návratem 26. června ráno. Toto spojení je výhodné, jelikož probíhá návštěva v týdnu, kdy není v Legolandu taková návštěvnost,“ dodal Stift.

Noční vlak s lůžkovými a lehátkovými vozy odjíždí večer ze Straškova přes Prahu a Plzeň, ráno je v Bavorsku. Večer přes noc jede opět zpět. Poslední dvě jízdy proběhnou na konci srpna a začátkem září.

K tradičním vlakům do Legolandu dopravce letos nabízí ještě spojení do Hansa Parku v červenci, které je spojené s koupáním v Baltu. V srpnu pojede vlak do technického muzea ve Speyeru. V červencovém programu je rovněž cesta do Švýcarska k Bodamskému jezeru. Jízdenky jsou k dispozici na e-shopu dopravce.

Tagy Bohemia Classic Express RailTransport - Stift vlak do Legolandu
2 komentáře