V Liberci se srazily dvě tramvaje, jedna zůstala na boku. Řidič je lehce zraněný

Srážka tramvají v Liberci v Dolním Hanychově.Srážka tramvají v Liberci v Dolním Hanychově.

Ke srážce dvou tramvají došlo dnes ráno před šestou hodinou v Liberci – Dolním Hanychově. Na první pohled hrozivě vypadající

Ke srážce dvou tramvají došlo dnes ráno před šestou hodinou v Liberci – Dolním Hanychově. Na první pohled hrozivě vypadající nehoda se obešla bez zranění: jedna tramvaj byla zcela prázdná, ve druhé byli čtyři cestující.

K nehodě jsme nevyjížděli, protože nebyli žádní zranění,“ potvrdil mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal. Podle vyjádření policejního mluvčího Vojtěch Robovského pro ČTK byl lehce zraněn řidič jedné z tramvají.

Provozního ředitel Dopravního podniku měst Liberce a Jablonce nad Nisou Ludvík Lavička uvedl, že k nehodě došlo před šestou ráno.

https://www.facebook.com/dpmlj/photos/a.308588549290951/1453719158111212/

Provoz tramvají od Rybníčku do Horního Hanychova byl čtyři hodiny zastaven, až do odstranění tramvají z kolejí jezdila náhradní autobusová doprava. Provoz byl obnoven po desáté hodině.

Srážka tramvají v Liberci v Dolním Hanychově.Srážka tramvají v Liberci v Dolním Hanychově.Srážka tramvají v Liberci v Dolním Hanychově.Srážka tramvají v Liberci v Dolním Hanychově.

 

Tagy Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce nad Nisou DPMLJ srážka tramvají
11 komentářů