Ukrajinský SkyUp odkládá start letů z Ostravy i Brna na červen

Boeing 737-800 společnosti SkyUp Airlines v Ostravě. Foto: Radim Koblížka / LKMT SpottersBoeing 737-800 společnosti SkyUp Airlines v Ostravě. Foto: Radim Koblížka / LKMT Spotters

K plnému obnovení letů ukrajinského dopravce v Česku má dojít až v červnu.

Letecká společnost SkyUp Airlines odložila až na červen start nových linek z Ostravy a Brna do Kyjeva. Posunula opět i restart letů z Pardubic a Prahy na Ukrajinu.

Vyplývá to z údajů v rezervačním systému dopravce. Podle původních plánů měl dopravce začít létat z Ostravy a Brna na konci dubna.

K posunutí linky z Brna došlo už v březnu, o víkendu zmizely z rezervačního systému i lety na konec dubna a celý květen z Ostravy. Z Ostravy má dopravce začít létat 2. června, z Brna o den později.

Plány ukrajinského dopravce zůstávají jinak stejné: z Brna dvakrát týdně ve čtvrtek a v neděli, z Ostravy třikrát týdně v pondělí, středu a pátek.

SkyUp posunul i návrat letů do Pardubic a do Prahy. Linka z Pardubic do Kyjeva má začít létat od 10. května třikrát týdně. Z Prahy má SkyUp opět od 11. května létat do Lvova a nově také do Kyjeva, do Záporoží 27. května. V červnu se pak má vrátit linka do Charkova.

Tagy BRQ Letiště Brno Letiště Ostrava Letiště Pardubice letiště praha OSR PED prg SkyUp SkyUp Airlines
12 komentářů