dkv-spojujeme

Trička, tašky, flash disky. DPP rozjel e-shop s předměty s motivy pražské MHD

Plechový hrneček s motivem tramvaje T3 Coupé. Pramen: DPPPlechový hrneček s motivem tramvaje T3 Coupé. Pramen: DPP

Dopravní podnik hlavního města Prahy (DPP) spustil v těchto dnech nový internetový obchod pro příznivce městské dopravy. Zájemci o dopravní

Dopravní podnik hlavního města Prahy (DPP) spustil v těchto dnech nový internetový obchod pro příznivce městské dopravy. Zájemci o dopravní suvenýry, publikace a další předměty tak už nebudou muset vážit cestu do jednoho z kamenných infocenter DPP.

Přes internet si lze objednat více než 120 druhů zboží, jako jsou například mapy, trička, hrnky, kravatové spony nebo flash disky. Podnik si hodně slibuje i od tašky s motivem mazací tramvaje.

„Mohu slíbit, že budeme rozšiřovat zboží, které ve fanshopu nabídneme. Registrujeme velkou poptávku po luxusní tramvaji T3 Coupé, už brzy nebudou v e-shopu chybět další předměty související s touto novinkou,“ uvedl vedoucí Střediska dopravních informací DPP Miroslav Sedlmajer.

DPP provozuje nový e-shop na adrese fanshop.dpp.cz. Zájemci si mohou zboží vyzvednout ve vybraných infocentrech DPP, nebo jim je doručí Česká pošta. Platit je možné převodem, dobírkou České pošty nebo platební kartou.

Tagy dpp e-shop propagační předměty
Žádné komentáře