Spojka Berouna a Králova Dvora se bude opravovat, omezí to autobusy

Autobusové nádraží v Berouně. Pramen: Wikimedia Commons, ŠJůAutobusové nádraží v Berouně. Pramen: Wikimedia Commons, ŠJů

Uzavírka bude od Košťálkovy ulice v Berouně po zastávku Na Knížecí v Králově Dvoře.

Obyvatelé sousedících měst Beroun a Králův Dvůr se budou muset od začátku březnu vyrovnat s nemalou dopravní komplikací. Silničáři budou opravovat hlavní průtah oběma městy II/605, a to až do konce listopadu. Neobejde se to bez uzavírek a změn v autobusové dopravě.

Uzavírka bude od Košťálkovy ulice v Berouně po zastávku Na Knížecí v Králově Dvoře. Změna trasy a zastávek se týká autobusových linek 380, 384, 394, 633, 637, 638 a 641. Linky budou vedeny po objízdné trase ulicemi Košťálkova – Na Máchovně – Okrajová – Zahořanská – Jungmannova. V pracovních dnech pouze ve směru Králův Dvůr a o víkendech obousměrně. Při objížďce budou vynechány zastávky Beroun-Lidl a Králův Dvůr-U Zámku.

„Na lince 633 bude současně provedena trvalá úprava spočívající v redukci počtu spojů linky v úseku Beroun, Autobusové nádraží – Tetín, Křižovatka,“ uvedl organizátor dopravy ROPID. Aktuální výlukové jízdní řády budou platit do konce června, následovat budou prázdninové úpravy.

Tagy Beroun Králův Dvůr ropid
5 komentářů