Škoda Auto otevřela svůj největší autosalon. V Dubaji ukazuje až 40 aut na jednom místě

Škoda Kamiq v Dubaji. Foto: Škoda AutoŠkoda Kamiq v Dubaji. Foto: Škoda Auto

Automobilka loni zvýšila prodeje ve Spojených arabských emirátech o 35 %.

Škoda Auto otevřela své nové zastoupení ve Spojených arabských emirátech. Nový showroom v Dubaji s plochou 1 200 metrů čtverečních je největší prodejní plochou automobilky na světě.

Otevření nového dealerství oznámila automobilka v tiskové zprávě. Na jednom místě má výrobce celkem 40 aut šesti různých modelových řad. „Otevřením celosvětově největšího showroomu pro vozy ŠKODA o rozloze 1 200 metrů čtverečních v Dubaji podtrhujeme úspěšný globální rozvoj značky. S rozšiřováním přítomnosti ve Spojených arabských emirátech upevňujeme a posilujeme naši pozici,“ řekl člen představenstva Škody Auto Martin Jahn.

Nový showroom Škody Auto v Dubaji. Foto: Škoda Auto

Nový showroom Škody Auto v Dubaji. Foto: Škoda Auto

Automobilka sází vedle osobního přístupu zaměstnanců také na nejmodernější digitální technologie. Česká automobilka je zde zastoupena prodejním partnerem, firmou Ali & Sons, se kterým spolupracuje už od roku 2010.

Zákazníci mají nyní možnost navštívit celkem tři showroomy, kromě nové prodejny v Dubaji i jeden v Abú Dhabí a jeden také v Al Ain. V roce 2020 zvýšila Škoda Auto dodávky zákazníkům ve Spojených arabských emirátech o 35 %. Přesná čísla o prodejích ale neposkytla, nepatří ale mezi nejprodávanější značky.

Tagy Škoda Auto spojené arabské emiráty
14 komentářů