Síť AAA Auto posiluje v Praze, otevřela pobočku v nákupní zóně. Prodeje jsou rekordní

Pobočka AAA Auto, ilustrační foto. Pramen: Aures HoldingsPobočka AAA Auto, ilustrační foto. Pramen: Aures Holdings

V Praze se dnes slavnostně otevřela druhá pobočka sítě AAA Auto. Nové autocentrum vzniklo v nákupní zóně Čestlice a nabízí

V Praze se dnes slavnostně otevřela druhá pobočka sítě AAA Auto. Nové autocentrum vzniklo v nákupní zóně Čestlice a nabízí 180 vozů. Celková nabídka „Áček“ v regionu Prahy je tak nyní více než 2500 aut. Skupina AURES Holdings, která síť autocenter AAA Auto provozuje, má ve čtyřech zemích 57 prodejních a výkupních poboček.

„Jde o první novou pobočku v Praze za posledních deset let. Před rokem 2008 jsme měli menší pobočku v Praze-Řepích, ale od té doby dosud v Praze fungovala pouze centrála v Dolních Chabrech,“ uvedl provozní ředitel sítě AAA Auto Petr Vaněček. Podle něj autocentrum v Dolních Chabrech již kapacitně obyvatelům Prahy a spádových oblastí nestačilo.

Firma očekává, že se s prodeji na nové pobočce rychle dostane na více než 120 vozů měsíčně. Nadpoloviční podíl v nabídce mají zaujímat zánovní vozy s parametry značky Mototechna. Pobočka je vybavena vlastním servisem a výkupním centrem. Celková investice do spuštění autocentra činila čtyři miliony korun. Hodnota vystavených vozů je přibližně 60 milionů korun.

Síť AAA Auto za deset měsíců letošního roku na čtyřech trzích (Česká republika, Slovensko, Polsko, Maďarsko) prodala 73 tisíc vozů, ke konci roku očekává překonání loňského rekordu (83 tisíc). Rekordy lámou především prodeje v Polsku, kde chce firma příští rok nejvíce expandovat.

Tagy AAA Auto Aures Holdings praha
10 komentářů