Silvestrovská půlnoc v letadle nad Ostravou. LOT vypraví linku do Mošnova i 31. prosince

Embraer E170 po přistání v Ostravě. Foto: Letiště OstravaEmbraer E170 po přistání v Ostravě. Foto: Letiště Ostrava

Přílet na Letiště Leoše Janáčka je podle letového řádu plánovaný dvacet minut po silvestrovské půlnoci.

Netradiční zážitek si mohou odnést cestující nedělního letu LO503 na pravidelné lince letecké společnosti LOT z Varšavy do Ostravy. Přílet na Letiště Leoše Janáčka Ostrava je podle letového řádu plánovaný dvacet minut po silvestrovské půlnoci. Pokud vše půjde podle plánu, stráví tak pasažéři symbolickou chvíli v letadle, případně na ostravském letišti.

Jednosměrná letenka na daný let stojí aktuálně 1 357 korun. Odlet z Varšavy je plánován na 23:15, dopravce na spojení nasadí s největší pravděpodobností letoun Embraer 175.

Strávit silvestrovskou půlnoc v letadle bude letos v Česku možné jen právě v Ostravě. Jiná letiště, včetně toho pražského, v daném čase přílet či odlet žádné pravidelné linky neočekávají. Na nočních dálkových spojích po světě půlnoc v letadle nebývá ničím neobvyklým.

Z Ostravy se létá do Varšavy pravidelně pětkrát týdně. V polské metropoli je následně možné na jednu rezervaci přestoupit na další lety v rámci sítě LOT Polish Airlines a jejich partnerů. Síť pravidelných spojení z Ostravy doplňuje ještě linka Ryanairu na londýnské letiště Stansted, v příštím roce se přidá spojení s Malagou. Air Montenegro pak spustí v létě pravidelnou linku do Podgorice.

Tagy Letiště Leoše Janáčka Ostrava Letiště Ostrava LO LOT LOT Polish Airlines OSR Silvestr
41 komentářů