Reklama zadarmo pro České dráhy. Slovenská prezidentka jela Metropolitanem

Zuzana Čaputová ve vlaku Českých drah. Foto: twitter Zuzany ČaputovéZuzana Čaputová ve vlaku Českých drah. Foto: twitter Zuzany Čaputové

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová dnes využila poprvé ve své funkci služeb Českých drah. Na jednání prezidentů V4 v Praze dorazila vlakem.

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová dnes využila poprvé ve své funkci služeb Českých drah. Na jednání prezidentů V4 v Praze dorazila vlakem.

Prezidentka si vybrala vlak EC 282 Metropolitan Slovenská Strela s odjezdem v 6:10 z Bratislavy. „Vážíme si toho, že osobnosti jako paní prezidentka Čaputová využívají našich služeb. Často si jen koupí jízdenky a stejně jako ona cestují spolu s ostatními našimi zákazníky. Žádná zvláštní opatření jsme nepřipravovali, šlo o pravidelný spoj. O to víc nás těší, jestliže byla s našimi službami spokojená.“ uvedl mluvčí Českých drah Radek Joklík.

Pro ČD jde v podstatě o reklamu zadarmo: fotografie prezidentky ve vlaku Českých drah oblétla sociální sítě, sdílel ji například Mark Smith, provozovatel známých stránek o cestování seat61.com

S Českými drahami cestoval loni v závěru roku také rakouský prezident Alexander Van der Bellen z Vídně do Katovic. V rakouských médiích se tehdy objevila informace, že České dráhy zapomněly přivézt a zařadit speciální vagón, ČD informaci popřely.

Tagy České dráhy Metropolitan Top Zuzana Čaputová
66 komentářů