První lokomotiva s reklamou na film. RegioJet polepil Vectron

Siemens Vectron v reklamním polepu na film 3Bobule. Foto: RegioJetSiemens Vectron v reklamním polepu na film 3Bobule. Foto: RegioJet

Na české železnici se objevila první lokomotiva v reklamním polepu na film. RegioJet na lokomotivě Siemens Vectron patřící European Locomotive

Na české železnici se objevila první lokomotiva v reklamním polepu na film. RegioJet na lokomotivě Siemens Vectron patřící European Locomotive Leasing láká na třetí pokračování filmové série Bobule pod názvem 3Bobule. Lokomotiva jezdí na vlacích z Prahy do Bratislavy.

Podle mluvčího RegioJetu Aleše Ondrůje jde o součást partnerství s producenty firmu, jehož součástí je i právě reklamní polep na film, který se již začal natáčet a premiéra je naplánována na příští jaro.

Pro RegioJet jde o druhou lokomotivu v reklamním polepu, od roku 2016 jezdila stejná lokomotiva s reklamou na portál Dovolena.cz, který patří do skupiny Student agency. Ta se stala i předlohou pro výrobu modelové lokomotivy od výrobce modelových vlaků Roco. „V případě polepu propagující film 3Bobule je unikátní jeho zaměření právě na propagaci filmu. RegioJet umisťuje reklamní polepy na svá vozidla výjimečně,“ řekl Ondrůj.

Lokomotiva bude nasazena na spoje z Prahy do Bratislavy i kvůli tomu, že projíždí vinařskou oblastí Pálavy a jižní Moravy, kde se také odehrává děj filmu 3Bobule. Denně jezdí například na spojích 1047 (Praha 17:20-Bratislava 21:12) a 1044 (Bratislava 5:45- Praha 9:42).

Reklamní polep na lokomotivě Siemens Vectron. Foto: RegioJet

Reklamní polep na lokomotivě Siemens Vectron. Foto: RegioJet

Tagy 3Bobule RegioJet reklamní polep lokomotivy
9 komentářů