Prodejny Pont na nádražích prochází proměnou, první v nové podobě je v Praze

Nová prodejna Pont to go. Foto: JLVNová prodejna Pont to go. Foto: JLV

Společnost JPServis dnes slavnostně na pražském Masarykově nádraží po několika týdnech zkušebního provozu otevřela první novou prodejnu PONT to go.

Společnost JPServis dnes slavnostně na pražském Masarykově nádraží po několika týdnech zkušebního provozu otevřela první novou prodejnu PONT to go. Nový koncept chce firma rozšířit na další železniční stanice.

Zcela nové prodejny v barvách společnosti navrhlo studio Brádka design. Podle provozovatele, který patří pod JLV, přinesl nový koncept vyšší prodeje.

Designer Ondřej Brádka se inspiroval nejen v křížení drah a technicistním prostředí vlaků a nádraží, kde se většina obchodů nachází, ale i z tras poutníků, kteří se na svých cestách orientovali podle hvězd již ve starověku.

S novým vzhledem jsou už otevřeny i prodejny menšího rozsahu, například Havlíčkův Brod, Karlovy Vary a Sokolov. „Jsem rád, že se i přes mnoho peripetií a poměrně dlouhou cestu podařilo vyvinout obchod, který nastavuje směr celému segmentu,“ říká šéf JPServis Marek Cagášek.

Tagy JLV Masarykovo nádraží Pont
54 komentářů