Praha získala spojení s Abú Dhabí, charterovou linku pro Der Touristik spustily Smartwings

Der Touristik spustil ve spolupráci se Smartwings charterové lety z Prahy do Abú Dhabí. Zdroj: Letiště PrahaDer Touristik spustil ve spolupráci se Smartwings charterové lety z Prahy do Abú Dhabí. Zdroj: Letiště Praha

Do hlavního města Spojených arabských emirátů se bude z Ruzyně létat jednou týdně.

Skupina Der Touristik zastřešující cestovní kanceláře Fischer a Exim Tours přinesla na pražské letiště nové spojení s Abú Dhabí. Turisty dopraví do hlavního města Spojených arabských emirátů letecká společnost Smartwings s Boeingy 737 MAX 8. První let odstartoval z Ruzyně dnes dopoledne, byl téměř plně obsazen.

Charterová linka bude v provozu vždy jednou týdně, a to každý čtvrtek až do začátku května. Odlety z Prahy jsou plánovány na 10:20. Klientům má spojení přinést kromě odpočinku i vyžití mimo hotelový resort. Prodej zájezdů probíhá standardně v síti skupiny Der Touristik.

„Spojené arabské emiráty jsou dlouhodobě velice oblíbené u českých cestujících, v uplynulém roce využilo leteckého spojení mezi SAE a Prahou více jak 100 000 cestujících. Nové spojení do Abú Dhabí tak rozšíří nabídku o další zajímavou destinaci z Letiště Václava Havla Praha,“ uvedl ředitel Leteckého obchodu Letiště Praha Jaroslav Filip.

Smartwings létají z Prahy do Spojených arabských emirátů také pravidelně, konkrétně do Dubaje. Na lince jim konkurují Emirates s flydubai. Český dopravce pak navíc létá i do Ras Al Khaimah.

Tagy Abú Dhabí AUH DER Touristik letiště praha prg smartwings spojené arabské emiráty SW
22 komentářů