Porubané dostali novou prodejnu jízdenek na MHD

Nová prodejna jízdenek v Porubě. Pramen: DPONová prodejna jízdenek v Porubě. Pramen: DPO

Prodejna jízdenek v Porubě zůstala umístěna ve stejné budově na ulici Opavská, posunula se ale o dva vchody dále.

Porubané se mohou těšit z nové prodejny jízdních dokladů Dopravního podniku Ostrava (DPO). Nová prodejna je podle DPO především pohodlnější pro čekající zákazníky. Původní nevyhovovala cestujícím ani zaměstnancům.

Prodejna jízdních dokladů v Porubě zůstala umístěna ve stejné budově na ulici Opavská, posunula se ale o dva vchody dále. Modernizace interiéru vyšla Dopravní podnik Ostrava na necelých 250 tisíc korun.

„Lidé si do našich prodejen nechodí jen pro jízdenky, často na místě vyhledávají i poradenské služby. Naším záměrem tak bylo vytvořit co nejkomfortnější podmínky. Nová prodejna je oproti předchozí vybavena klimatizací a bezbariérovým přístupem,“ uvedl generální ředitel a předseda představenstva DPO Daniel Morys.

Původní prodejna jízdenek v Porubě. Pramen: DPOPůvodní prodejna jízdenek v Porubě. Pramen: DPONová prodejna jízdenek v Porubě. Pramen: DPONová prodejna jízdenek v Porubě. Pramen: DPO

Všechny služby prodejny jízdních dokladů Poruba Vozovna zůstávají zachovány. Lidé na místě zakoupí jízdenky, mohou si zaregistrovat bankovní platební kartu, vyřídit novou ODISku nebo vyřídit slevové profily. V červnu 2021 prodejnu jízdenek v Porubě navštívilo v průměru 239 lidí za den.

 

Tagy DPO prodejna jízdenek Poruba
8 komentářů