Pobeda bude létat do Karlových Varů každý den, letiště řeší přímý autobus do Prahy

Boeing 737-800 společnosti Pobeda Airlines. Foto: PobedaBoeing 737-800 společnosti Pobeda Airlines. Foto: Pobeda

Letecká společnost Pobeda chce od zimního letového řádu navýšit počet spojů mezi Karlovými Vary a moskevským letištěm Vnukovo navýšit počty

Letecká společnost Pobeda chce od zimního letového řádu navýšit počet spojů mezi Karlovými Vary a moskevským letištěm Vnukovo navýšit počty spojů ze čtyř na sedm týdně. Karlovarské letiště navíc na podporu linky chystá ještě přímé autobusové spojení na tyto lety z Prahy a do Prahy.

Navýšení počtu letů vyplývá z rezervačního systému aerolinky. Letiště Karlovy Vary. Už do začátku října navýší firma počty letů o jeden týdně na pět (přidává páteční rotaci), od konce října s platností zimního letového řádu pak přidává ještě sobotní a úterní let. Všechny lety v zimním letovém řádu počítají s odletem ve 14:45 z Karlových Varů.

Podle ředitele karlovarského letiště Jiřího Pose jednají s aerolinkou ještě o podpoře celé linky zavedením přímého autobusového spojení z Prahy přímo na letiště, kde by autobus navazoval na letadlo.

Jde o podobný model, který Pobeda provozuje v Bratislavě s přímým autobusem do Vídně. V tuto chvíli s aerolinkou hledáme partnera pro provoz této linky,“ uvedl Pos. Zákazníci, kteří si koupí produkt Fly & Bus, mají garantováno, že na ně autobus počká.

Tagy Letiště Karlovy Vary Pobeda
16 komentářů