PID má svoje první infocentrum mimo Prahu, IDSK ho otevřela v Mladé Boleslavi

Informační centrum PID v Mladé Boleslavi. Foto: PIDInformační centrum PID v Mladé Boleslavi. Foto: PID

K otevření došlo pár týdnů před velkou tarifní změnou.

Autobusové nádraží v Mladé Boleslavi je prvním místem, kde systém Pražské integrované dopravy (PID) otevřel svoje informační centrum mimo Prahu.

Informoval o tom PID na svém facebookovém profilu. Infocentrum spravuje Integrovaná doprava Středočeského kraje (IDSK). K otevření došlo jen pár týdnů před velkou tarifní změnou v celém systému PID.

Mladá Boleslav nebyla vybrána náhodně, jde o jeden z nejvýznamnějších přestupních uzlů s jedním z nejvyšších počtů odbavených cestujících ve Středočeském kraji.

Kromě poskytování informací zde cestujícím vystaví čipovou kartu Lítačka a nahrají do ní dlouhodobé kupóny. Platit lze na místě hotově i kartou. Pracovníci budou zodpovídat dotazy ohledně tarifu či slev, zájemci zde dostanou informace o provozu i kartičkové jízdní řády vlaků PID. Infocentrum je aktuálně otevřeno ve všední dny od 9 do 16:30, chystá se rozšíření provozu.

Otevření infocentra přichází krátce před první velkou tarifní změnou v systému PID, která nastane 1. dubna. Detailně jsme o ní informovali zde.

Tagy IDSK Integrovaná doprava Středočeského kraje PID Pražská integrovaná doprava
14 komentářů