Norwegian vstupuje na další dálkovou trasu, začne létat do Brazílie

Boeing 787-9 společnosti Norwegian na Gatwicku. Foto. Simon Wright - NorwegianBoeing 787-9 společnosti Norwegian na Gatwicku. Foto. Simon Wright - Norwegian

Letecká společnost Norwegian Air Shuttle začne od 31. března nově létat z Evropy do druhé destinace v Jižní Americe. Prolomí

Letecká společnost Norwegian Air Shuttle začne od 31. března nově létat z Evropy do druhé destinace v Jižní Americe. Prolomí monopol British Airways, které dosud z Londýna létají do Ria jako jediné. 

Norwegian bude létat s Boeingem 787-9 Dreamliner z londýnského letiště Gatwick čtyřikrát týdně. „Budujeme naši globální síť přidáním prvních letů do Brazílie. Cesty do Jižní Ameriky tak budou dostupnější než dosud,“ řekl Bjørn Kjos, šéf Norwegian.

Už od 3. prosince navíc posílí Norwegian spojení z Londýna do argentinského Buenos Aires ze čtyř letů týdně na denní frekvenci. Firma v Argentině spustila v říjnu i vnitrostátní lety.

Nejlevnější jednosměrné letenky u Norwegian stojí zatím kolem 239 liber bez zavazadla, zpáteční za 480 liber. British Airways na trase létají za ceny většinou o více než třetinu vyšší, na stejné termíny aktuálně nabízí letenky za 740 liber.

Nová linka bude odlétat z Londýna v pondělí , středu, pátek a neděli ve 12 hodin, v Riu bude po 11 hodinách a 25 minutách letu v 19:25 místního času. Zpět odlétá ve 22:25, zpáteční let je o čtvrt hodiny kratší. V Londýně bude ve 13:35 místního času.

Tagy expanze Norwegian do Jižní Ameriky Londýn - Rio de Janeiro Norwegian Air Shuttle
Žádné komentáře