Nejlevnější restaurace na pražském letišti dočasně zavírá, čeká ji rekonstrukce i nové jméno

Vizualizace Restaurace Runway. Foto: Letiště PrahaVizualizace Restaurace Runway. Foto: Letiště Praha

Letiště Praha od dnešního dne dočasně uzavřelo restauraci Praha, která je kromě fast-foodových řetězců jediným místem, kde se cena za

Letiště Praha od dnešního dne dočasně uzavřelo restauraci Praha, která je kromě fast-foodových řetězců jediným místem, kde se cena za jídlo a pití pohybuje na běžné cenové úrovni. Důvodem je její rekonstrukce.

Samoobslužná restaurace přístupná z veřejné i neveřejné části láká dlouhodobě na ceny jídel kolem stokoruny, což je v jiných restauracích na letišti prakticky nedostižná meta. Ve veřejné části bývá navíc přes léto otevřená terasa s výhledem na plochu.

Podle mluvčí Letiště Praha Kateřiny Pavlíkové dojde k renovaci restaurace. „Je předběžně naplánována na čtyři měsíce, přinese nové moderní a stylové prostředí a zvýší úroveň gastronomických služeb na Letišti Václava Havla Praha,“ řekla Pavlíková. Podle ní se také po rekonstrukci rozšíří nabídka studených pokrmů a dojde ke zrychlení odbavení zákazníků.

Nový bude i samotný název restaurace – Restaurace Runway. Během rekonstrukce letištní restaurace jsou na Letišti Václava Havla Praha na Terminálu 1 cestujícím k dispozici všechna ostatní bistra, kavárny, restaurace či fastfoody.

Vizualizace Restaurace Runway. Foto: Letiště PrahaVizualizace Restaurace Runway. Foto: Letiště PrahaVizualizace Restaurace Runway. Foto: Letiště Praha
Tagy letiště praha Restaurace Praha Restaurace Runway
42 komentářů