Narozeniny, svatba, firemní akce. Slavit se dá i ve vlaku

Svatba ve vlaku. Pramen: České dráhySvatba ve vlaku. Pramen: České dráhy

Podle počtu osob, druhu akce a vašich přání lze vyrazit na oslavu v malém motoráčku i v celém vlaku.

Slaví někdo z vašich blízkých narozeniny, svatbu anebo chystáte firemní akci, a chcete neobvyklé místo oslavy, o kterém se bude dlouho mluvit? Přemýšleli jste třeba o vlaku? Podle počtu osob, druhu akce a vašich přání lze vyrazit na oslavu v malém motoráčku i v celém vlaku. Speciální vůz s oslavenci se dá připojit i k řadě pravidelných spojů.

„České dráhy nabízejí různé možnosti pro oslavy. Vždy záleží na přáních a možnostech zákazníka a my pro něj připravíme nabídku na míru. Zajišťovali jsme například speciální vlaky pro uzavřené kolektivy, ve kterých byl zařazen i restaurační a lůžkový vůz. K dispozici máme také konferenční vagón. Ten lze připojit k celé řadě pravidelných spojů. Zákazníci tak můžou zorganizovat za jízdy tiskovou konferenci, prezentaci anebo se dá během cesty slavit. Pro náročné klienty můžeme vypravit i historické vlaky,“ představuje nabídku zvláštních vozů a vlaků Elen Mátéová, manažerka obchodu Českých drah.

Využít lze například společenský vůz, který lze připravit jako konferenční místnost i jako taneční parket. Ve voze je k dispozici kuchyňka jako zázemí pro přípravu občerstvení a vůz je vybaven projektorem s plátnem, ozvučením a dvěma mikrofony. Lze zvolit i intenzitu a barvu osvětlení. Ve voze je k dispozici wifi. Jeho kapacita je 32 míst k sezení.

Jedinečným zážitkem je akce v nostalgickém vlaku. Jejich jízdy lze zorganizovat na různých místech Česka. Pro nejmenší skupiny je ideální malý červený motoráček Hurvínek, pro větší skupiny lze připravit vlak o více vozech nebo klasickou soupravu s velkou lokomotivou. Nejnáročnější klienti si mohou užít vůni páry a dýmu v čele svého soukromého vlaku s parní lokomotivou.

Podrobnosti k objednávce vlaků a vozů získáte zde Vlaky a vozy na objednávku | České dráhy a historických vlaků zde ČD Nostalgie.

Tagy České dráhy vlaky na objednávku
4 komentáře