Na silnici I/11 v Týništi začínají tři měsíce omezení. Obchvat čeká oprava

Obchvat Týniště nad Orlicí. Foto: Google Street ViewObchvat Týniště nad Orlicí. Foto: Google Street View

Na obchvatu bude tři měsíce kyvadlový provoz.

Řidiče na vytížené silnici I/11 čekají v Týništi nad Orlicí téměř tři měsíce dopravních komplikací. Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) začíná v pondělí s opravou povrchu na obchvatu města. Provoz bude proto kyvadlový vždy po jedné polovině silnice.

Během akce dojde k opravě krytových vrstev v hloubce 120 mm včetně sanací, pročištění propustků, obnovy odvodnění, obnovu svislého a vodorovného dopravního značení a dále opravu izolace mostu na obchvatu.

Akce bude rozdělena na dvě etapy: první od pondělí do 26. září ve směru od kruhového objezdu na silnici I/11 po odbočku k sídlu společnosti Valvolube. Druhá pak začne 27. října a potrvá do 24. října, jde o úsek od odbočky k sídlu společnosti Valvolube za odbočku k benzínové čerpací stanici Euro Oil k sídlu společnosti Frutiger CZ.

Provoz bude většinu dní řízen po jedné polovině vozovky pracovníky stavby, v noci a o části víkendů semafory. V případě přerušení prací bude při možnosti obnovení obousměrného provozu signalizační zařízení zakryto. Oprava za 15 milionů korun má být hotová kompletně do konce listopadu.

Tagy I/11 Ředitelství silnic a dálnic ŘSD Týniště nad Orlicí
19 komentářů