Metrans slaví deset let spolupráce s Railpool lokomotivou se speciálním polepem

Lokomotiva Bombardier TRAXX F140 MS ve speciálním polepu upozorňující na 10 let spolupráce společností Metrans a Railpool. Foto: Piotr Radomski / Zdopravy.czLokomotiva Bombardier TRAXX F140 MS ve speciálním polepu upozorňující na 10 let spolupráce společností Metrans a Railpool. Foto: Piotr Radomski / Zdopravy.cz

Lokomotivy jezdí v čele vlaků mezi Prahou a Rotterdamem.

Na českých kolejích se objevila lokomotiva v novém speciálním polepu. Jde o lokomotivu Bombardier TRAXX F140 MS, která na rozdíl od tradiční šedé firemní barvy společnosti Metrans jezdí se speciálním motivem připomínají spolupráci firmy se společností Railpool.

Speciální polep se sloganem The Silk Road of Today (Hedvábná stezka současnosti) je na lokomotivě s číslem 186 534. Odkaz na Hedvábnou stezku ukazuje, že kromě v poslední době tradiční letecké a lodní dopravy proudí zboží mezi Čínou a Evropou také po kolejích.

Railpool a Metrans spolupracují v oblasti pronájmu hnacích vozidel od září 2010, kvůli protiepidemickým opatřením došlo k představení polepu až minulý týden.

Lokomotiva by měla jezdit v čele vlaků mezi Prahou a Rotterdamem a do dalších přístavů. Metrans používá pronajaté lokomotivy hlavně na vykrytí výkyvů v poptávce.

Tagy Metrans Railpool
2 komentáře