Liberec opět uzavře rušnou silnici, menší provoz chce využít k opravě křižovatky

Třída Dr. Milady Horákové v Liberci v úseku od křižovatky Košická k ulici U Opatrovny. Foto: Zdopravy.cz / Jan SůraTřída Dr. Milady Horákové v Liberci v úseku od křižovatky Košická k ulici U Opatrovny. Foto: Zdopravy.cz / Jan Sůra

Liberecká radnice od úterý znovu uzavře část ulice Dr. Milady Horákové, jedné z nejdůležitějších komunikací v krajském městě. Důvodem bude

Liberecká radnice od úterý znovu uzavře část ulice Dr. Milady Horákové, jedné z nejdůležitějších komunikací v krajském městě. Důvodem bude oprava plynovodu, vodovodu a kanalizace. I když půjde jen o 170 metrů, uzavření znamená velké komplikace pro dopravu v centru města.

Půjde o úsek mezi křižovatkou s Košickou ulicí a ulicí U Opatrovny. Silnice bude uzavřena kompletně obousměrně, jinudy budou muset i autobusy MHD. Opravy ulice Dr. Milady Horákové v Liberci trvají v různých úsecích už čtyři roky.

Město opravu oznámilo na svých stránkách. Kromě opravy sítí město současně díky sníženému provozu opraví samotnou křižovatku s Košickou ulicí.

Výluka se dotkne celkem třinácti autobusových linek. Většina pojede objížďkou z terminálu MHD Jánskou  a Nitranskou ulicí, linky mířící k nádraží pojedou po třídě 1. Máje.

Uzavírka potrvá do 3. května.

Tagy liberec
Žádné komentáře