Leo Express rozšíří služby na Zlínsku. Nabídne více spojů a zastávek na zavolání

Mikrobus Leo Expressu. Pramen: LEMikrobus Leo Expressu. Pramen: LE

Dopravce Leo Express rozšíří s příchodem května minibusové spojení mezi Zlínem a Přerovem, kde mohou cestující přestoupit na vlak do

Dopravce Leo Express rozšíří s příchodem května minibusové spojení mezi Zlínem a Přerovem, kde mohou cestující přestoupit na vlak do Prahy, Krakova nebo Košic. Počet spojů se zvýší z 18 na 26, zároveň se na Zlínsku rozšíří oblast, kam si mohou cestující minibus přivolat.

Vyzvednutí či odvoz na vybranou adresu budou vedle centra nově dostupné například i v Malenovicích, Loukách, Fryštáku, Mladcové, Přílukách, Kudlově či u zlínské ZOO. V samotném Zlíně zaplatí cestující za nástup/výstup na vybrané adrese 39 korun, v rozšířené zóně 69 korun.

“Pokud chceme, aby lidé pravidelně a rádi cestovali vlakem, musí nás zajímat jejich skutečná nástupní a cílová destinace,“ uvedl ředitel Leo Expressu pro Českou republiku a Slovensko Jakub Svoboda.

Kromě minibusů rozšíří Leo Express své služby ve Zlínském kraji v prosinci také na železnici. Ve spolupráci s Arrivou začne zajišťovat regionální dopravu na Vlárské dráze na linkách Os Rožnov p. R. – Vsetín – Bylnice, Os Vsetín – Velké Karlovice, Sp Staré Město u Uh. Hradiště – Uherský Brod – Bylnice, Os Uherský Brod / Újezdec – Luhačovice.

Novinky LE od května ve Zlíně:
– Denně vyjede celkem 26 spojů. 14 x Praha <-> Zlín, 10 x východní směr (Ostrava / Bohumín, Krakov, Košice), 2 x Staré Město.
– Možnost využití služby Vyzvednutí/odvozu na adresu nově na každém spoji ve Zlíně a okolí
– Dojde k rozšíření oblastí, kam minibusy zajíždění: Malenovice, Louky, Mladcová, Příluky, Kudlov, Jaroslavice, ZOO a zámek Zlín-Lešná, Fryšták nebo Želechovice nad Dřevnicí

Tagy LEO Express Zlín
3 komentáře