JOB AIR Technic získal oprávnění k řízení zachování letové způsobilosti letadel, firma reaguje na poptávku ze strany leasingových společností

Opravny Job Air Technic. Pramen: Job Air TechnicOpravny Job Air Technic. Pramen: Job Air Technic

Oprávnění má nyní společnost na nejběžnější typy úzkotrupých letadel, jako jsou Boeingy 737 a Airbusy A320.

Ostravské opravny letadel JOB AIR Technic (JAT) získaly významné oprávnění podle Části CAMO. V praxi to znamená, že se z nich stává oprávněná organizace řízení zachování letové způsobilosti letadel. Majitelům letadel tak nyní mohou poskytovat potřebnou podporu související s provozem a vlastnictvím letounu. Cílem firmy je poskytovat služby širokému spektru klientů, včetně leasingových společností, leteckých společností, majitelů soukromých letadel, bank a leteckých makléřů.

„Nové oprávnění tvoří další krok na cestě ke komplexnosti poskytovaných služeb, přičemž je chceme ještě více rozšiřovat. Jsme organizací, která se kromě aerolinek specializuje také na práci s leasingovými společnostmi. Zde jsme poslední dva až tři roky zaznamenali poptávku na trhu po těchto
službách, tudíž jsme se rozhodli zareagovat,“ uvedl na žádost deníku Zdopravy.cz výkonný ředitel a předseda představenstva JAT Vladimír Stulančák.

Jako nezávislý poskytovatel se specializovanými odbornými znalostmi a kvalifikovaným personálem je společnost JAT CAMO držitelem schválení CAMO dle standardů Agentury Evropské unie pro bezpečnost letectví (EASA). Oprávnění má nyní firma na nejběžnější typy úzkotrupých letadel, jako jsou Boeingy 737 a Airbusy A320. Cílem společnosti je zajistit zákazníkovi optimalizaci nákladů, efektivní plánování údržby a spolehlivost letadlového parku.

Tagy CAMO Czechoslovak Group JAT Job Air Technic Letiště Ostrava OSR údržba letadel
Žádné komentáře