Jízdám formule po Praze předcházela oprava trhlin českou technologií

Opravený povrch silnice na Rohanském nábřeží. Foto: Adam RutaOpravený povrch silnice na Rohanském nábřeží. Foto: Adam Ruta

Oprava povrchů proběhla bez uzavírky silnice.

Sobotní motoristické exhibiční show v ulicích Karlína předcházela i úprava povrchů na Rohanském nábřeží. Důvodem byl bezpečný provoz pro jízdu monopostu Formule 1 i dalších závodních aut. Zakázku na opravy získala společnost FUTTEC se svoji mikrovlnou technologií.

Pár dnů před akcí nasadila své mikrovlnné cestáře FT3 na vyžádání organizátora akce a ve spolupráci s TSK. Asfaltové vozovky musely být zcela hladké – bez sebemenších trhlin, spár či výtluků.

Opravený povrch silnice na Rohanském nábřeží. Foto: Adam RutaOpravený povrch silnice na Rohanském nábřeží. Foto: Adam Ruta

„Na příslušné trase jsme prostřednictvím naší technologie opravili několik větších výtluků a trhlin. To vše během dvou nocí, bez nutnosti silnice uzavírat. Jsme rádi, že poté, co se jimi prohnaly závodní vozy, budou teď vozovky díky kvalitní opravě naší mikrovlnnou technologií dlouho sloužit pro běžný a bezproblémový provoz,“ komentuje Jiří Rušikvas, zakladatel a majitel společnosti FUTTEC.

Sobotní akci předcházela i netradiční marketingová akce, kdy organizátoři umístili monopost Formule 1 na mazací tramvaj.

Z mazačky je reklamní nosič, jízdou po městě láká na formule i MHD

Tagy FUTTEC
21 komentářů