Jednotky Leo Expressu mají čtvrtou třídu. Instalací Economy Plus ubylo ve flirtech deset míst

Nová třída Economy Plus v Leo Express. Foto: LENová třída Economy Plus v Leo Express. Foto: LE

Společnost Leo Express dokončila úpravy svých jednotek Stadler Flirt a ve všech svých spojích nabízí čtvrtou cestovní třídu. K Economy,

Společnost Leo Express dokončila úpravy svých jednotek Stadler Flirt a ve všech svých spojích nabízí čtvrtou cestovní třídu. K Economy, Business a Premium přibyla nově třída Economy Plus.

Novou třídou snížil kapacitu jednotek o deset míst, nově pětivozová jednotka sveze 227 sedících cestujících. V oddílu C vzniklo celkem 21 míst Economy Plus. Došlo zde i k instalaci odkládacích míst, stolků a držáků na nápoje.

Leo Express cenově nabízí novou třídu na úrovni mezi Economy a Business třídou. Například u spoje, kde jízdenka v Economy stojí 119 Kč, za stejný úsek v Economy Plus cestující zaplatí 229 Kč, v Business 359 Kč. Na nové sedačky se podle rezervačního systému neuplatňuje u státu kompenzace za nařízené slevy, studenti či senioři platí za místo stejnou cenu jako dospělý cestující bez nároku na slevu.

Cestující má v této třídě nárok na vybrané nápoje a občerstvení zdarma, stránky neuvádí přesně, o jaké jde. Sedačky jsou stejné jako v byznys třídě.

Nová třída Economy Plus v Leo Express. Foto: LENová třída Economy Plus v Leo Express. Foto: LENová třída Economy Plus v Leo Express. Foto: LENová třída Economy Plus v Leo Express. Foto: LENová třída Economy Plus v Leo Express. Foto: LE
Tagy LEO Express Top
25 komentářů