Jeden let a dost. Eurowings obnoví spojení z Prahy až za dva týdny

Airbus A319 společnosti Eurowings přistává v Praze. Foto: Lukáš NovákAirbus A319 společnosti Eurowings přistává v Praze. Foto: Lukáš Novák

Letecká společnost Eurowings po prvním obnoveném letu v neděli přerušila spojení mezi Prahou a Düsseldorfem. Letadlo mělo přistát v Praze

Letecká společnost Eurowings po prvním obnoveném letu v neděli přerušila spojení mezi Prahou a Düsseldorfem. Letadlo mělo přistát v Praze opět zítra, let ale firma zrušila, stejně tak i další termíny.

„Linka do Düsseldorfu by měla být v provozu prozatím dvakrát týdně, další let je však nově naplánovaný až na 21. května 2020,“ potvrdila mluvčí Letiště Praha Kateřina Pavlíková. Nadále firma počítá s dvěma lety týdně, ve čtvrtek a v neděli, od 1. června už opět každý den.

Eurowings začaly prodávat lety na obnovené spojení krátce před odletem, tomu odpovídalo i vytížení letu cestujícími v řádu jednotek.

V Praze tak zůstávají aktuálně jen tři letecké společnosti s pravidelným provozem. K Belavii a Bulgaria Air se v pondělí přidala s pravidelným spojením do Amsterdamu společnost KLM. Podle rezervačních systémů by se měly do Prahy vrátit v druhé polovině května i další aerolinky, oficiálně ale zatím své plány letišti nepotvrdily.

Tagy Eurowings letiště praha
12 komentářů