Hyundai začne v Nošovicích od pondělí vyrábět i30 s novým designem, bude jezdit i jako hybrid

Nový Hyundai i30. Foto: HMMCNový Hyundai i30. Foto: HMMC

Společnost Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) začne vyrábět novou generaci modelu Hyundai i30. Vůz, který se vyrábí v Nošovicích od

Společnost Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) začne vyrábět novou generaci modelu Hyundai i30. Vůz, který se vyrábí v Nošovicích od roku 2008, prošel úpravou designu i technologií.

Zahájení výroby oznámil Hyundai v tiskové zprávě. „Hyundai i30 je dlouhodobě jedním z našich nejoblíbenějších vozů v Evropě. Tento model pro Evropu má také ve všech ohledech evropský původ, od designu přes vývoj až po konečnou montáž. Jeho nejnovější verze přichází s řadou vylepšení, díky nimž můžeme našim zákazníkům, hledajícím stylový, bezpečný a spolehlivý vůz segmentu C, nabídnout ještě atraktivnější model,“ říká Andreas-Christoph Hofmann, viceprezident společnosti Hyundai Motor Europe, odpovědný za marketing a produkt.

Novinkou je i nový částečně hybridní pohon, nově bude také stupeň výbavy N Line se sportovním vzhledem i pro verzi i30 Kombi.

Kromě modelů řady i30 vyrábí v Nošovicích také modely Kona Electric a Tucson. Kompletní produktová řada je mladší než dva roky.

Tagy HMMC Hyundai Motor Manufacturing Czech i30
5 komentářů