Havárie horkovodu omezila provoz na královéhradeckém okruhu

Omezení na městském okruhu v Hradci Králové. Foto: ŘSDOmezení na městském okruhu v Hradci Králové. Foto: ŘSD

Omezení kvůli havárii potrvá do 13. listopadu.

Řidiči na městském okruhu v Hradci Králové musí až do 13. listopadu počítat s omezením dopravy. Kvůli havárii horkovodu a hrozícímu propadu silnice začala dnes výměna potrubí.

Omezení se týká úseku od ulice M. D. Rettigové na silnici I/35 (za nadjezdem přes trať ve směru do města) a křižovatky ulic Resslova a Pilnáčkova na silnici I/31. Jde o úsek, kterým denně projede podle posledního sčítání dopravy přes 31 tisíc vozidel.

Kvůli havárii je na okruhu zúžen provoz do dvou jízdních pruhů při zachování obousměrného provozu. Pro veškerou dopravu bude úplně uzavřena ulice Resslova v úseku od křižovatky s ulicí Průmyslová až po křižovatku s ul. M. D. Rettigové a ulicí Pilnáčkova.

„Pro řidiče to znamená, že z ulice Pilnáčkova nebudou moci odbočit doleva do Resslovy ulice a ve směru na Pardubice pokračovat po hradeckém okruhu,“ řekla Kristýna Korenčiková z ŘSD.

Objízdná trasa je pro tento směr navržena po silnici I/35 ul. Antonína Dvořáka a ulice Na Okrouhlíku a Hořická, po Dukelská třídě se řidiči napojí zpět na městský okruh. Naopak řidiči jedoucí po hradeckém okruhu k uzavřené Resslově ulici směrem na Olomouc a Brno (od parkovacího domu Katschnerka směrem k Labskému mostu) využijí objízdnou trasu ul. Průmyslovou, kde se následně napojí do ul. M. D. Rettigové, která zůstává průjezdná.

Omezení na městském okruhu v Hradci Králové. Foto: ŘSDOmezení na městském okruhu v Hradci Králové. Foto: ŘSDOmezení na městském okruhu v Hradci Králové. Foto: ŘSDOmezení na městském okruhu v Hradci Králové. Foto: ŘSDOmezení na městském okruhu v Hradci Králové. Foto: ŘSDOmezení na městském okruhu v Hradci Králové. Foto: ŘSDOmezení na městském okruhu v Hradci Králové. Foto: ŘSDOmezení na městském okruhu v Hradci Králové. Foto: ŘSD
Tagy Hradec Králové I/31 I/35 Ředitelství silnic a dálnic ŘSD
Žádné komentáře