FlixBus obnovuje spojení do Českého Krumlova a Brna, dál jezdí v omezeném provozu

Autobus VDL Futura FHD2 v barvách FlixBus na Florenci. Foto: Jan SůraAutobus VDL Futura FHD2 v barvách FlixBus na Florenci. Foto: Jan Sůra

Společnost FlixBus od zítřka obnoví provoz na lince z Prahy do Českého Krumlova se střídavým provozem přes Benešov a Třeboň

Společnost FlixBus od zítřka obnoví provoz na lince z Prahy do Českého Krumlova se střídavým provozem přes Benešov a Třeboň nebo přes Písek a České Budějovice. O týden později obnoví provoz mezi Prahou do Brnem. Od příštího pátku by tak měla mít firma v provozu v Česku pět linek.

Obnovení provozu oznámila firma v tiskové zprávě, od 7. května jezdí v omezeném režimu autobusy z Prahy do Karlových Varů, Liberce a Mostu.

Vidíme, že zájem cestujících o vnitrostátní spoje roste, postupně se zákazníci vracejí i do dálkové přepravy. Očekáváme, že brzy budeme moci posílit frekvenci spojů na klíčových trasách a nabídnout tak zákazníkům více spojů denně,“ řekla mluvčí společnosti FlixBus Martina Čmielová. Na obnovených linkách bude dál omezený provoz.

Spoje do Českého Krumlova budou vyjíždět z pražského autobusového nádraží Florenc každý den v 8:00. Od pondělí do čtvrtka pojedou přes Písek a České Budějovice, v pátek, sobotu a neděli vede trasa přes Benešov, Tábor a Třeboň. Stejné je to i v opačném směru, kdy spoje odjedou z Českého Krumlova od pondělí do čtvrtka v 17:30 a o víkendu v 17:00 hodin.

Do Brna budou autobusy FlixBus jezdit denně v 12:05 s příjezdem v 14:40, v pondělí, čtvrtek a sobotu navíc v 20:05 a v pátek a neděli ve 20:35 hodin. V opačném směru z Brna pojedou denně v 7:40 a každý den kromě úterý a středy ještě v 16:10 hodin.

Na palubě dál budou platit zvýšená hygienická opatření včetně povinné roušky či uzavřených toalet.

Tagy FlixBus obnovení provozu po pandemii koronaviru
4 komentáře