dkv-spojujeme

FlixBus dnes spouští nové noční spojení z Moravy se severem Itálie

FlixBus, ilustrační foto. Autor: Zdopravy.cz/Jan SůraFlixBus, ilustrační foto. Autor: Zdopravy.cz/Jan Sůra

Po nedávno zrušeném přímém leteckém spojení z Ostravy do Milána vzniklo nové přímé spojení po zemi.  FlixBus od dnešního dnes

Po nedávno zrušeném přímém leteckém spojení z Ostravy do Milána vzniklo nové přímé spojení po zemi.  FlixBus od dnešního dnes zavádí nové noční spojení z Krakova do severní Itálie, které zastavuje i v Ostravě, Olomouci a Brně.

Spoje na této trase vyjíždějí z polského Krakova. Z Ostravy jede autobus v 18:10, z Olomouce v 19:25, ve 20:40 vyjíždí z Brna. Do Milána dorazí v 10:25.  Dále budou stavět ve 2.20 v Klagenfurtu, ve 3.05 ve Villachu, v 6.15 v Benátkách na letišti, v 6.40 v Benátkách a v 7.15 v Padově.

Na zpáteční cestu vyjede FlixBus každý den z Milána v 16.05, z Padovy v 19.15, z Benátek v 20.15, z Villachu v 23.25 a z Klagenfurtu deset minut po půlnoci. Příjezd do Brna je naplánován na 5.50 ráno.  Cena jízdenky z Ostravy do Milána začíná na 349 Kč.

„Dlouhodobě se snažíme obyvatelům regionálních měst zpřístupnit evropské metropole, ideálně přímým spojem. Nové spojení ale kombinuje více důvodů k cestování dohromady. Benátky potěší milovníky historie, do Milána se jezdí na nákupy. Přímé spojení do Klagenfurtu uvítají ti, kdo prahnou po výletu do přírody a turistice,“ uvádí mluvčí FlixBusu Martina Čmielová.

 

Tagy dálkové autobusové linky FlixBus Ostrava - Brno - Miláno
3 komentáře