Emirates mají nové „multikulti“ letadlo, má být symbolem roku tolerance

Airbus A380 společnosti Emirates ve speciálním designu pro rok tolerance. Foto: EmiratesAirbus A380 společnosti Emirates ve speciálním designu pro rok tolerance. Foto: Emirates

Společnost Emirates představila nový nátěr na svých letadlech  A380. Má oslavovat diverzitu a multikulturní komunitu Spojených arabských emirátů. Letoun se

Společnost Emirates představila nový nátěr na svých letadlech  A380. Má oslavovat diverzitu a multikulturní komunitu Spojených arabských emirátů.

Letoun se speciálním polepem registrace A6-EVB měl dnes premiéru při speciálním letu kolem Spojených arabských emirátů, při kterém chtěla letecká společnost dostat na palubu cestující co nejvíce národností. Průběh letu je možné sledovat na Flightradar24.com.

Designu letounu „Rok tolerance“ dominuje vyobrazení lidí z různých kultur a prostředí držících se za ruce, kteří tak předávají poselství solidarity a multikulturalismu. Barevné ilustrace zdobí obě strany letadla, které po své páteční premiéře odstartuje misi po více než padesáti destinacích Emirates. Kdy se objeví v Praze zatím není jasné.

Emirates jsou samy příkladem multikulturní společnosti, zaměstnávají lidi 160 různých národností, na každém letu je podle statistik dopravce v průměru 50 různých národností.

Tagy emirates
44 komentářů