EasyJet vrátil do prodeje lety do Porta, do Portugalska bude mít z Prahy dvě linky

Přílet Airbusu A319 společnosti easyJet z Barcelony do Prahy. Foto: Letiště PrahaPřílet Airbusu A319 společnosti easyJet z Barcelony do Prahy. Foto: Letiště Praha

Lety do Porta budou v nabídce dvakrát týdně.

Letecká společnost easyJet bude i nadále létat z Prahy do Porta v letním i příštím zimním letovém řádu. Lety do druhého největšího portugalského města zmizely z rezervačního systému na počátku týdne, nyní jsou zpět. Podle dat v systému bude aerolinka létat do Porta dvakrát týdně, vždy ve středu až v neděli. Letenky se dají pořídit pod dva tisíce korun včetně termínů například v červenci.

Pravidelná linka mezi Prahou a Lisabonem odstartuje 31. března, easyJet si na ní bude konkurovat s TAP Air Portugal, který v příští letní sezóně plánuje létat mezi oběma městy denně. Easyjet bude spojení provozovat třikrát týdně vždy v pondělí, ve středu a v pátek. Letenky na všechny nové linky, včetně té pražské, jsou již v prodeji na internetových stránkách a v mobilní aplikaci dopravce. Zpáteční letenka do Lisabonu pro jednu osobu začíná na 1627  korunách, v ceně je malé příruční zavazadlo.

Ve středy a pátky bude linka startovat z pražského letiště v 11:35 a v Lisabonu přistane ve 14:15. V pondělky je odlet a přílet naplánován o pět minut dříve. Z Lisabonu jsou odlety psané na pondělky, středy a pátky v 6:10. Přílet do Prahy následuje v 10:40.

Tagy easyjet OPO Porto PRG-OPO
3 komentáře