Driverama od Aures Holdings zahájí výkup aut v Německu v červenci

Mikropobočka Driverama, vizualizace. Pramen: Aures HoldingsMikropobočka Driverama, vizualizace. Pramen: Aures Holdings

Firma vytvořila mimo jiné nové pozice jako je Car Genius, Customer Happiness Manager a Delivery Buddy.

Nová online platforma pro výkup a prodej ojetých vozů, se kterou pod názvem Driverama expanduje tuzemská skupina Aures Holdings do západní Evropy, má nové sídlo v Německu a Nizozemsku. První maloobchodní pobočku chce spustit v červenci, uvedla dnes firma v tiskové zprávě.

Nové kanceláře Driverama otevřela v centrech Mnichova a Amsterdamu, kde zaměstnala 80 lidí. Dalších 200 chce ještě najmout. Vytvořila mimo jiné nové pozice jako je Car Genius, Customer Happiness Manager a Delivery Buddy, jejichž úkolem je usnadnit nákup a prodej ojetých vozů.

„Je to pro nás důležitý milník při přípravě na zahájení maloobchodních aktivit,“ uvedl předseda představenstva Driveramy Stanislav Galik. První pobočku, která zahájí výkup vozů, plánuje Driverama otevřít v červenci v Německu.

Driverama zahájí činnost v Německu s více než 5 000 vozidly na skladě. Během následujících let chce expandovat na 11 západoevropských trhů. Vozy bude možné si nechat doručit (nebo si je vyzvednout) na desítkách mikropoboček, které začnou vznikat v létě. Investice holdingu do Driveramy činí v první fázi 100 milionů eur.

Tagy AAA Auto Aures Holdings Driverama
10 komentářů