Deník Zdopravy.cz znovu bojuje ve finále Křišťálové lupy. Podpořte jej

Dálnice A7 přes Afsluitdijk - uzavírací hráz, která rozděluje záliv Zuiderzee na dvě části: Waddenzee a uměle vytvořené jezero Ijsselmeer. Foto: Jan SůraDálnice A7 přes Afsluitdijk - uzavírací hráz, která rozděluje záliv Zuiderzee na dvě části: Waddenzee a uměle vytvořené jezero Ijsselmeer. Foto: Jan Sůra

(Sdělení redakce) Deník Zdopravy.cz se díky svým čtenářům již potřetí v řadě dostal do finále v anketě Křišťálová Lupa 2020

(Sdělení redakce) Deník Zdopravy.cz se díky svým čtenářům již potřetí v řadě dostal do finále v anketě Křišťálová Lupa 2020 – cena českého internetu. O vítězství se utká s devíti dalšími finalisty, tentokrát v kategorii Zájmové weby.

Pokud byste chtěli svým hlasem podpořit jeho šance, můžete tak učinit po kliknutí na banner níže. Hlasování končí 2. listopadu.

 

 

Zdopravy.cz se snaží přinášet profesionální zpravodajství z oboru, jen za letošní rok zatím publikoval téměř 3000 článků. Patří zároveň k nejcitovanějším, agentura ČTK jej letos zmínila jako zdroj informací v 79 případech.

Deník Zdopravy.cz přispěl například k odhalení pozadí kontroverzní zakázky na IT systém k elektronickým vinětám, zabýval se zrušením velké zakázky na stavbu brněnského okruhu, jako první přinesl v létě informaci, že ministerstvo pro místní rozvoj hodlá „vyhodit“ dvě miliardy korun za reklamu na domácí cestovní ruch nebo upozornil na odměny vedení pardubického letiště.

Hlavním kritériem je nicméně zájem čtenářů a jejich ohlasy. Čtenost stále roste, když v srpnu vůbec poprvé překročil počet unikátních čtenářů hranici 600 tisíc. Redakce si přízně čtenářů velmi váží a děkuje za ni.

Jan Sůra, Jan Šindelář

Tagy Křišťálová lupa 2020
52 komentářů