Další omezení na D10, u Staré Boleslavi začíná v neděli úprava středového pásu

Rozšířená D10 u Mladé Boleslavi. Foto: ŘSDRozšířená D10 u Mladé Boleslavi. Foto: ŘSD

Na dálnici D10 začne v neděli další omezení pro řidiče, kdy bude sveden provoz do dvou provizorních pruhů každým směrem.

Na dálnici D10 začne v neděli další omezení pro řidiče, kdy bude sveden provoz do dvou provizorních pruhů každým směrem. U Staré Boleslavi začnou silničáři s úpravou přejezdů středního dělícího pásu. Omezení potrvá do 20. června. D10 je letos jednou z nejopravovanějších dálnic, aktuálně jsou stavaři na třech úsecích.

Detaily o v neděli zahajované opravě zveřejnili silničáři na svých stránkách. Úprava je další součástí celkové rekonstrukce D10. Po úpravě středového pásu nastane na stejném místě větší omezení příští rok na jaře, kdy se bude opravovat most přes dálnici. Půl rok trvající oprava měla začít podle původních plánů už letos, nakonec bude až příští rok.

Mezi Prahou a Turnovem musí řidiči aktuálně počítat s omezením u Mladé Boleslavi a zejména pak mezi Mnichovým Hradištěm a Svijany, následuje ještě krátké zúžení u Příšovic. Cesty z Prahy do Liberce pak komplikuje ještě velká proměna křižovatky Rádelský mlýn na silnici I/35.

Kompletní přehled plánovaných akcí na D10 je na stránkách ŘSD.

Tagy D10 Ředitelství silnic a dálnic ŘSD ČR
19 komentářů