dpp

Autobus MHD najel v pražské Krči do nákladního auta. Zranilo se 12 lidí

Nehoda autobusu na Praze 4. Zdroj: Policie ČRNehoda autobusu na Praze 4. Zdroj: Policie ČR

Zdravotníci aktivovali traumaplán, zranění jsou nakonec ale jen lehká.

Při nehodě autobusu a nákladního auta na křižovatce ulic Sulická a Zálesí v Praze 4 se lehce zranilo 12 lidí. Kvůli vyššímu počtu zraněných vyhlásili záchranáři traumaplán prvního stupně, vzápětí ho však odvolali. Jednoho ze zraněných záchranáři ošetřili na místě, ostatní odvezli do nemocnic.

Na ulici Sulická došlo k DN busu a kamionu. Naše ZOS vyhlásilo Traumaplán 1. stupně, na místě cca 12 zraněných osob, všichni lehce a mimo ohrožení života. Zasahuje 5 x RZP a inspektor v roli vedoucího zdravotnické složky,“ uvedla na síti X pražská záchranná služba.

Nehoda se stala kolem 8. hodiny. „Jedná se o srážku autobusu s nákladním autem,“ uvedla na síti X policie. Ze záznamu dopravní kamery je patrné, že je poškozená pouze pravá přední část autobusu. Ten tak pravděpodobně narazil do nákladního auta.

Podle záběrů z místa nehody autobus dopravního podniku zezadu narazil do nákladního auta. Poškozená je pravá přední část autobusu. „Nákladní vozidlo a autobus budeme od sebe vyprošťovat,“ uvedli pražští hasiči.

Tagy dpp nehoda autobusu
29 komentářů