AAA Auto nabere letos až 350 lidí, nejvíce v Polsku. V Katovicích vzniká call centrum

Pobočka AAA Auto, ilustrační foto. Pramen: Aures HoldingsPobočka AAA Auto, ilustrační foto. Pramen: Aures Holdings

Síť autobazarů AAA Auto nabere letos až 350 nových zaměstnanců, čímž jejich celkový počet dosáhne téměř třech tisíc. Důvodem je

Síť autobazarů AAA Auto nabere letos až 350 nových zaměstnanců, čímž jejich celkový počet dosáhne téměř třech tisíc. Důvodem je především expanze v Polsku, kde v Katovicích vzniká nové firemní call centrum.

„Volné pracovní pozice ale máme i ve všech ostatních zemích, celkem nyní můžeme nabídnout práci zhruba dvěma stovkám lidí a do konce roku minimálně dalším sto padesáti,“ uvedla Karolína Topolová, šéfka skupiny Aures Holdings, která největší tuzemskou síť autobazarů provozuje.

Skupina momentálně hledá 70 lidí v České republice, až 150 v Polsku, 50 v Maďarsku a zhruba desítku na Slovensku. V případě otevření nové pobočky v České republice by mohlo přibýt v tuzemsku ve druhém pololetí ještě dalších zhruba 70 pozic.

Skupina poptává řadu profesí, od účetních přes operátory call center až po prodejce vozů. Značka AAA Auto má aktuálně 46 poboček, za posledních deset let se počet jejich zaměstnanců zdvojnásobil. Aktuálně pro síť pracuje přes 2600 lidí.

Tagy AAA Auto Aures Holdings zaměstnanci
4 komentáře