AAA Auto letos čeká v tuzemsku přes 100 tisíc zákazníků, nejrychleji roste v Polsku

Autobazar. Foto: AAA AutoAutobazar. Foto: AAA Auto

Síť autocenter AAA Auto, provozovaná skupinou Aures Holdings, letos na výkupu a prodeji v České republice očekává přes 100 tisíc

Síť autocenter AAA Auto, provozovaná skupinou Aures Holdings, letos na výkupu a prodeji v České republice očekává přes 100 tisíc zákazníků. Loni to bylo 94 tisíc. Nejrychleji rostoucím trhem je ale pro ní Polsko, kde za letošek očekává o polovinu více klientů než loni, celkem téměř 18 tisíc. Firma to uvedla v tiskové zprávě.

Skupina aktuálně provozuje 46 poboček v České republice, na Slovensku, v Maďarsku a Polsku, začátkem prosince přesáhl počet jejích zákazníků za téměř 27 let existence 2,2 milionu. Letos skupina vykoupí přes 83 tisíc vozů a stejný počet prodá, což je meziročně o desetinu více.

„Je to jistě rozšiřování naší pobočkové sítě a zvedání kapacity stávajících autocenter, ale také expanze v nových sektorech. Tam zaznamenáváme nejvyšší růst v oblasti obchodu se zánovními vozy. V České republice tvoří tento segment již pětinu našich prodejů, rychle rosteme i na Slovensku. K nové skupině zákazníků se dostáváme i díky nové značce investičních vozů Mototechna Classic nebo prostřednictvím autopůjčovny Mototechna Drive,“ uvedla generální ředitelka Karolína Topolová.

V roce 2019 skupina kromě několika autocenter v Polsku otevře po více než dvou letech novou pobočku AAA Auto také v České republice a v Maďarsku. Koncem roku 2019 by tak měla síť AAA Auto zahrnovat 50 autocenter.

Tagy AAA Auto Aures Holdings
3 komentáře